HEMSIDA  | LÄGENHETER  |  PRISER  |  BOKNING OCH RESERVERINGI  |  LÄGE  |    Italiano    english    deutch     francais     swedish 
HEMSIDA

Hotel in Rome srl
è är stolt över att kunna presentera sitt nya märke av hög
kvalitet inom fältet för mottagning och gästfrihet i ROM
:

Rome Sweet Rome lägenhetshotell och lägenheter:

en ny grupp privata lägenheter som ligger strategiskt i kvarteren Castro Pretorio vid tågstationen Termini och San Lorenzo nära universitetsstaden La Sapienza.

Ett kort stycke från centralstationen, från flygterminalen och de huvudsakliga tunnelbane- och busslinjerna  i ROMS centrum.

Lägenheterna har olika storlekar, ligger i lägenhetshotell som alla är vackert inredda och har de bästa bekvämligheterna.

Idealiska för alla typer av semestrar, korta, mellanlånga eller långa i huvudstaden, oavsett om du reser för affärer, studier, turism eller annat,

ROME SWEET ROME APARTMENTS, è kan erbjuda den idealiska lösningen som skräddarsys enligt dina behov, till mycket bra priser:

rumsuthyrning, bed & breakfast-lösningar, semesterlägenhet, semesterlägenhet, lägenhetshotell.

De är tillgängliga med olika kvadratmeterstorlekar och har minst två och max. sju sängplatser, Rome Sweet Rome apartments è en annorlunda lösning jämfört med ett klassiskt boende på HOTEL i Rom

Upplev bekvämligheten med en privat lägenhet där du i full frihet kan besöka Roms centrum och ändå har garantin med assistans dygnet runt av ett företag som sedan över 40 år är ledande inom turist och hotellsektorn i Rom.

I Rome Sweet Rome Apartments kommer du att hitta den idealiska partnern för att hitta en strategisk lägenhet för alla dina behov till de bästa priserna.

 

ROME SWEET ROME DITT HEM ....I ROM

 

Rome Sweet Rome © 2009
Momsnummer: Travel.it